MTB på din smartphone

Tag sporinformationerne med dig ud på tur

OnTrail samarbejder med Mountainbike United om levering af app med sporinformationer.

Mountainbike United app’en er en digital vej til sporene. Den er opdateret med de nyeste spor og informationer over hele Danmark, og opdateres i samarbejde med sporbyggerne og grupperne ude i lokalområderne. Mountainbike United er et fælles indgangspunkt til mountainbikesporene omkring os og OnTrail benytter Mountainbike United som en integreret del af projektet.

Mountainbike United er Danmarks mountainbike app, gratis til din smartphone. Navigation, sporinformation, konkurrencer, leaderboards, sikkerhed, statistik, liveinfo og meget mere.

App’en anbefales af DGI/OnTrail som en del af en udvidet sporoplevelse, og til dig der vil se sporinfo mens du er på farten eller give en donation til den lokale sporgruppe.

Med Mountainbike United kan du finde frem til sporene mens du er på farten, og du kan finde rundt på sporene. Du kan også nemt mødes med vennerne i skoven og sende mand/kone/barn afsted med øget tryghed. Brug den når du er på tur, når du vil slå egen rekord eller bare triller rundt på sporet. Du kan skrive anmeldelser give donationer til sporbyggerne og endda vinde præmier for dine helt almindelige træningsture.

 

Så let er det…

Når du har hentet den gratis app så er det bare at lave en profil og begynde at udforske sporene.

Vælg
Du starter med at vælge hvor du vil køre, en simpel oversigt viser spor sorteret efter afstand, hvem der kører lige nu, og sporets øjeblikkelige status og tilknyttede konkurrencer.
Naviger
Hvis du ikke allerede holder ved det tydeligt markerede startsted på dit valgte spor, så guider Singletracker dig til det korrekte sted. I bil eller på cyklen.
Kør
Singletracker fortæller dig hvis du er på vej af det officielle spor og giver dig live opdateringer om hvem der ellers er på ruten. Du er også velkommen til at smide telefonen i baglommen, så får du de vigtigste input via lyd eller vibration.
Støt
Smid et par kroner til vedligehold af sporet, anerkend den indsats sporbyggerlaug og klubber gør for vores danske spor… og så er du med i sporets konkurrencer.
Nørd
Der er rig mulighed for at nørde i stats og data når du kommer hjem fra skoven. Dagens bedste kop kaffe er altid over tørre tal fra en lang træningstur.
Del
Du kan dele både indsats og billeder fra din Mountainbike United tur på sociale medier, og udfordre andre til at være med.
Anmeld
Var sporet godt eller skidt, er der det fede flow eller kæmpe mudderhuller? Giv sporbyggere og ejere ren besked og hjælp de fedeste spor med at opnå anerkendelse.
Share This