Projektets partnere

Organisationerne der gør det hele muligt

Om vores partnere

Projektet er opstået i et samarbejde mellem DCU, DGI og Naturstyrelsen. DCU er ansøger og hovedansvarlig for projektet, mens DGI og Naturstyrelsen er tætte samarbejdspartnere. De tre parter har gennem en årrække lavet en række initiativer og samarbejder, som alle leder frem mod dette projekt.

Projektejer: Danmarks Cykel Union. Står for driften af projektet og stiller kontorfaciliteter til rådighed for projektets konsulent.

Projektpartnere: DGI og Naturstyrelsen. Bidrager begge til projektet med medarbejdere som deltager i styregruppe, samt løbende er i dialog med projektets ansatte konsulent vedr. projektets fremdrift, kommunikation m.m.

Samarbejdspartnere: Frivilliggrupper beskæftiget med sporbyggeri i hele landet.

Danmarks Cykle Union (DCU)

Danmarks Cykle Union (DCU) er en interesseorganisation for aktive cykelryttere, og alle der klæder om og bruger cyklen som konkurrence-, trænings- og motionsredskab. DCU består af mere end 300 klubber og med samlet set over 30.000 medlemmer, fordelt over hele landet. Klubberne spænder vidt fra motionsklubber med fokus på hygge og sjov, til super elite klubber med ryttere på absolut topniveau.

DCU website

DCU på facebook

Nordea Fonden

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Vi støtter projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. For os handler det gode liv om at være i balance – både med os selv og verden omkring os. Vi har ikke nogen færdig opskrift på det gode liv, men vi tror på, det er noget, vi skaber sammen. Derfor uddeler vi årligt ca. en halv milliard kroner til organisationer, foreninger og ildsjæle, som vil skabe gode liv for andre i Danmark.

Nordeafondens website

Nordeafonden på facebook

DGI

DGI MTB har tilbud til dig – uanset om du er begynder eller dygtig rytter. Hvad med at tage med på MTB-skole eller til MTB-løb og MTB-event? Eller finde øvelser og tips til din egen træning på Trænerguiden eller vores søsterside vorespuls.dk. DGI MTB har også udviklet en af de bedste uddannelser som MTB-instruktør på markedet. Tilmeld dig og bliv kendt for at være den, der giver sjov, varieret og inspirerende træning! Du kan tage et enkelt inspirationskursus. Hvad med et mekanikerkursus for eksempel? Et kursus i pulstræning? Eller måske et kun for kvinder?

DGI er en helt grundlæggende spiller i dansk mountainbike, og arbejder med i OnTrail projektet til fordel for hele sporten i Danmark

DGI website

DGI på facebook

Naturstyrelsen

Naturstyrelsen er en styrelse i Miljø- og Fødevareministeriet, der varetager opgaver i skove, naturområder og langs kysterne i Danmark.

Naturstyrelsen forvalter cirka 200.000 hektar statslige skove og naturområder, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturområder.

Naturstyrelsens website

Naturstyrelsen på facebook

Bevæg dig for Livet

Vi sætter Danmark i bevægelse – for sjov, for hinanden og for livet.
Bevægelsen ruller igennem landet, byerne, sportshallerne, boldbanerne, i arbejdstiden og i fremtiden. Uanset om det er på egen hånd eller sammen med alle Danmarks sportsklubber og idrætsforeninger skal vi have flere danskere til at bevæge sig – for jo flere vi er, jo sjovere bliver det. ‘Bevæg dig for livet’ er en invitation til fællesskab, motivation og nye idéer til at dyrke idræt og motion. Det starter med dig – og involverer hele Danmark.

Bevæg dig for livet website

Share This